Preskoči na vsebino


BOŽIČNO VOŠČILO 2011Na to prečudovito noč sta se božja ljubezen in usmiljenje sklonili k nam preprostim ljudem, da bi se lahko odrešili in zveličali. NAJ VAS TA BOŽJA LJUBEZEN SPREMLJA V TEH BOŽIČNIH PRAZNIKIH IN VSE LETO 2012!

Za Božič verni obhajamo najlepšo noč v letu. Obhajamo najbolj srečno noč v letu. Obhajamo dogodek prepojen z največjim upanjem. Obhajamo prihod Božjega Sina v človeški podobi med nas ljudi. Prišel je iz čiste ljubezni. Prišel je iz velikodušne dobrote. Prišel je, da bi vsem dokazal, kako silno Bog hrepeni, da bi vsak od nas prišel v nebesa.

Apostol Pavel lepo pravi: On je dal sam sebe za nas, da bi nas odkupil iz vsake grešnosti in nas zase očistil kot lastno ljudstvo, vneto za dobra dela.

Hvala ti, Dete v jaslih, da si prišlo med nas zaradi nas in našega zveličanja.

Naj Jezus, ki je bil deležen materialnih darov pastirjev in treh kraljev, prav vsakega obdari z duhovnim darom močne vere, pristne ljubezni in trdnega upanja da bomo nekoč za večno živeli z Njim v Božjem kraljestvu. Ob teh darovih naj vsakemu, ki se veseli Njegovega prihoda na svet, nakloni tudi osebno srečo, veselje ter mir v duši in radosten mir z vsemi ljudmi.

Vaš župnik

Print Friendly and PDF